Debat

‘Omdat een goed debat aan de basis ligt van een deugdelijk besluit’

  • gespreksleider
  • dagvoorzitter
  • spreker

Ik ga graag in gesprek. Gedreven door nieuwsgierigheid. Op zoek naar argumenten, dilemma’s en twijfels. De afgelopen jaren heb ik debatten geleid op tal van bijeenkomsten. In opdracht van colleges, gemeenteraden, politieke partijen en woningcorporaties.  Ook als spreker stel ik bij voorkeur vragen. Want lastige vragen bieden meer inzicht dan gemakkelijke oordelen. Hieronder vind je een aantal recent uitgevoerde opdrachten.

Inwonersparticipatie

Soest

Bijeenkomst voorbereid en begeleid in opdracht van het gemeentebestuur van Soest. Bezocht door raadsleden, wethouders, ambtenaren en inwoners. Aan de hand van stellingen gesprekken gevoerd over verschillende aspecten van participatie.

Debat Oekraine-referendum

Gemeente Utrecht

Gespreksleider tijdens een door de gemeente Utrecht georganiseerde informatie- en debatavond over de associatieovereenkomst met de Oekraïne.

100 jaar sociaal- democratie Amsterdam

PvdA en de UvA

Dagvoorzitter en gespreksleider tijdens een congres over 100 jaar sociaaldemocratie in Amsterdam. Georganiseerd door de PvdA afdeling Amsterdam en de UvA. Tot slot van de dag heb ik Adrie Duivesteijn geïnterviewd over de toekomst én de noodzaak van een sociaaldemocratische volkspartij de komende 100 jaar.